CMK VE KDV SORUNLARIY KAPSAMINDA ANKARA'DA SİYASİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ
Tarih: 22.02.2024 | Okunma Sayısı: 117
Artvin Baro Başkanı Av. Ayla Varan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki Baro Başkanları ile birlikte CMK’dan kaynaklanan sorunlar, yüksek KDV ve acil çözüm bekleyen çok sayıda meslek sorunları ile ilgili oluşturulan raporu iletmek ve önerileri kapsayan bilgiler için istişare yapmak için Ankara’da siyasi parti milletvekillerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Muğla Milletvekişi Cumhur Uzun; Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Levent Çelik, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Isparta Milletvekili Osman Zabun, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ersan Aksu; Dem Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülagü’yü makamında ziyaret ederek meslekte yaşanılan sıkıntıları aktardı.
19.09.2024
AV. AYLA VARAN

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.